Espen Moe - Picture2.webp

Çatı Kaplama ve Yapılar: Espen Moe'nun Küresel ve İskandinav Pazarlarındaki Genişleyen Rolü

Protan'da Çatı Kaplamaları ve Yapı Bölümümüzün başkanı Espen Moe'yu tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Espen, Makine mühendisliği alanında yüksek lisans derecesine sahip ve uluslararası işletme ve yönetim alanında uzun bir deneyime sahip.

arrow_downward

Protan'a katılmadan önce Kongsberg Automotive'de çalıştı ve burada satış, proje yönetimi, üretim yönetimi, Ar-Ge dahil olmak üzere çeşitli alanlarda tecrübe edindi ve hem Norveç'te hem de yurtdışında uluslararası yönetim pozisyonlarında bulundu. 2017'den bu yana Protan ekibinin bir parçası olarak, çatı kaplama dışında tünelcilik ve madencilik alanlarında da küresel satış, Ar-Ge ve üretim bölümlerimizi yönetti. Espen, ilerleyen dönemde küresel görevlerine ek olarak İskandinav pazarının sorumluluğunu da üstlenecek. Tünellerin ve madenlerin sudan korunması sorumluluğu bundan böyle Frank Utheim'e ait olacak.

"Çatı Kaplamaları ve Yapı birimimiz için hedefimiz elbette büyümek. Mevcut müşterilerimizle satışlarımızı artıracak, yeni müşteriler edinecek ve ürün yelpazemizi genişleterek pazardaki varlığımızı güçlendireceğiz. Daha ürün odaklı bir organizasyon oluşturacağız ve sistematik düşünceyi oturtacağız" diye açıklıyor Espen.

Espen'in Protan'da Çatı Kaplama ve Yapı Bölümü Başkanı olarak üstlendiği yeni görev, organizasyon ve yönetim yapısındaki değişikliklerin bir sonucu olarak ortaya çıkan, pazardaki hızlı gelişmelere uyum sağlama amaçlı önemli bir adım. Liderlik tarzı sonuç odaklıdır ve hem bireyler hem de şirket için hedef belirleme, sorumluluk ve sürekli gelişimi vurgular. Espen tutku, iş birliği, kalite ve sorumluluğa önem veren bir karaktere sahip.

Özellikle Polonya ve Türkiye'de yeni üretim tesislerinin kurulmasında ekibinin elde ettiği başarılardan gurur duyuyor. Şirket içinde iyileştirilmesi gereken konuların bilincinde ve bu aşılması gereken engellerin, önümüzdeki yıllarda hızlı bir büyüme için fırsat olduklarını düşünüyor.

Büyüme fırsatları yaratmak ve yenilikler getirmek beklentisiyle heyecanlanan ve motive olan Espen, insanlara liderlik etme, onları motive etme ve katılımlarını sağlama konularında çok başarılı. Uzun vadeli çabaların somut sonuçlarına ve işimiz üzerindeki olumlu etkisine tanık olmaktan da mutluluk duyuyor.

Espen'e yeni görevinde başarılar diliyor ve önümüzdeki heyecan verici projeleri sabırsızlıkla bekliyoruz!

Futureproofing Waterproofing.gif