Protan_DSC2538_01.jpg

Çatılardan Tünellere ve Madenlere: Frank Utheim ile Tanışın

Protan'da 1 Haziran itibariyle Tünelcilik ve Madencilikten Sorumlu Ticari Direktör (CCO) görevini üstlenen Frank Utheim'i sizlere tanıtmak istiyoruz.

Uluslararası pazarlama, proje yönetimi, İK ve strateji alanlarında çok yönlü bir eğitim geçmişine sahip olan Frank, yapı ve inşaat piyasasında uzun yıllara dayanan bir deneyime sahiptir. Son dokuz yılını Protan'da İskandinav pazarında çatı satışları, Litex ve teknik tekstilleri denetleyerek geçirdi.

arrow_downward

Frank yeni görevinde Protan'ın çatı işlerinden oldukça farklı bir sektör olan tünelcilik ve madencilik işlerinden sorumlu olacak. Tünelcilik ve su yalıtımı alanındaki önceki deneyimlerinden edindiği değerli tecrübeyi ve Protan'ın değerlerini iyi tanımasıyla birleştiriyor. Frank, Protan'da yeni bir iş alanının geliştirilmesine katkıda bulunmaktan, küresel bir organizasyonda çalışmaktan ve farklı kültürlerden insanlarla iş birliği yapmaktan heyecan duyuyor. Ana hedefi, kalite sunarak ve müşteri teslimatları için iyi bir yapı oluşturarak kârlı ve güçlü bir iş alanı inşa etmek.

Frank kendisini yüksek sesli, hevesli, hedef odaklı, özgün ve empatik olarak tanımlıyor. Organizasyon içinde bir ivme yaratmayı ve Protan'da tünelcilik ve su yalıtımına güçlü bir iç odaklanma sağlamayı hedefliyor.

“Protan'ı tünelcilik ve su yalıtımı pazarında küresel bir oyuncu haline getireceğiz. Bu bizim için önemli bir yatırım ve bunu işinde çok iyi iş arkadaşlarımla birlikte büyütmeyi dört gözle bekliyorum”.

Frank’ı motive eden şeyler, tanıdığı insanlar, ofis içindeki birliktelik ve iş yerinin enerjisi. Güven kazandığı ve yeni girişimler geliştirmek için sorumluluk verildiğinde kişisel motivasyonunu sağlıyor. Frank için en önemli değer tutku, çünkü sorumluluğa, kaliteye ve iş birliğine yön veriyor. Çalışanların firma sahiplerine yakın olduğu ve gelişim üzerinde önemli ölçüde etki yaratabildiği bir aile şirketinde çalışmaktan dolayı çok mutlu. Görevinin getirdiği sorumluluk ve yeni zorluklar onun için çok değerli.

Funksjonærer_meeting_001jpg.jpg